Novosadski "O radio" u četvrtfinalu radio bitke

13:03:00 06.03.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadski "O radio" učestvovaće večeras od 20 do 21 sat u četvrtfinalu bitke za slušaoce evropskih radio stanica (Radio Battle). "O radio" se bori sa domaćinima takmičenja, italijanskim radiom RAI Radio 2, gde će se voditeljima Sofiji Balać i Vukašinu Kartaloviću kao protivnik suprotstaviti Karlo Pastore.

Novosadski "O radio" u četvrtfinalu radio bitke

Ovo je druga "radio bitka" u Evropi u kojoj ove godine učestvuje "O radio", a reč je o udruženom programu evropskih javnih medijskih servisa. Zajednički program traje sat vremena, a realizuju ga domaćini - italijanska medijska kuća RAI Radio 2 i radio stanice koje su se plasirale u četvrtfinale.

Publika za svoje favorite glasa preko Tvitera. Koncept takmičenja je da učesnici naizmenično puštaju muziku i vode program uživo, a publika "O radio" može da podrži tako što će od 20 do 21 sat uz svaki tvit dodati hešteg (hashtag) #radiobattleRS. Kao glas za "O radio" računa se i svaki ritvit koji sadrži taj hešteg.

Radio bitka se može pratiti na sajtu oradio.rs, kao i na frekvenciji Radio Novog Sada na 87,7 Mhz od 20 do 21 sat.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?