Novosadski poštari u paketu pronašli pitona

17:08:00 18.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Radnici Pošte u Novom Sadu otkrili su u jednoj pošiljci pitona. Zbog zlostavljanja ove životinje, ali i falsifikovanja isprava, protiv D.I. iz Jagodine, koja je poslala spornu pošiljku, podneta je krivična prijava.

Novosadski poštari u paketu pronašli pitona


Zmija je otkrivena kada su u Pošti primetili da je paket oštećen. Piton je bio u terarijumu, a on je bio umotan u nekoliko slojeva papira. Poštari su, kako piše Blic, potom obavestili policiju i veterinarsku službu koja je preuzela životinju. Policajci su pregledali papire i utvrdili da je egzotičan paket poslat iz Jagodine, 15. avgusta, kao i da je pošiljalac tridesetosmogodišnja D.I.

- Inspektori su otišli kod nje i u njenom domu našli ćuka, kao i malu sovu čije držanje nije dozvoljeno zakonom - kaže sagovornik lista.

Naime, D. I. ima 13-ogodišnje dete koje voli egzotične životinje. Pre dva meseca dete je poželelo pitona i ona ga je kupila u Subotici.

- Terarijum sa zmijom poslat joj je autobusom. Dete je dva meseca uživalo u ovom egzotičnom ljubimcu, ali mu je on dosadio i zainteresovao se za nekog egzotičnog guštera, pa je ona odlučila da zmiju proda na isti način na koji ju je i kupila. Kupac joj se javio iz Novog Sada i, prema dogovoru, zmiju u terarijumu je trebalo da pošalje brzom poštom, što je ona i učinila - priča sagovornik Blica.


Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?