Novosadski putari i praznikom rade punom parom

15:11:00 11.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadski putari i prazničnim danima rade punom parom, kako bi se u što kraćem roku završili radovi na sanaciji prioritetnih saobraćajnica.

Novosadski putari i praznikom rade punom parom

Foto: Grad Novi Sad



U toku su radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na delu Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope i ova deonica će tokom noći biti puštena u saobraćaj.

Sutra počinju radovi na četvrtoj deonici, od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana (bez raskrsnice), a saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci.

Zbog radova na popravci kolovoza, saobraćaj je obustavljen u delu Gagarinove ulice, na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta, kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do Ulice Dinka Šimunovića (deonica iznad tunela). U ovoj fazi radova u potpunosti je omogućen prilaz Institutu kroz ulicu Put doktora Goldmana.

Na Bulevaru Jovana Dučića izvode se radovi na uređenju bankina te apelujemo na vozače da povećaju opreznost na ovom putnom pravcu.

Potpuna obustava saobraćaja je u delu Ulice Kraljevića Marka, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, kao i u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?