Novosadski taksisti i danas protestovali, novo okupljanje sutra

17:10:00 10.10.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadski taksisti i treći dan su organizovali protestnu vožnju ulicama grada. Naredna protestna vožnja biće sutra od 13 časova, a voziće samo skraćenom trasom. U ponedeljak sledi novo okupljanje, jer tokom vikenda neće biti protestnih vožnji.

Novosadski taksisti i danas protestovali, novo okupljanje sutra


Iako je danas trasa bila kraća, više stotina taksista je vozilo od Mišeluka preko Mosta slobode, Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice, gdse su završili sa protestom.

Protestna vožnja je bila kraća jer je prethodnih dana kolonu od više stotina taksija prekidana zbog semafora i uskih ulica u centru, tako da su odlučili da sada idu samo do Železničke stanice.

Podsetimo, taksisti u Novom Sadu protestuju jer daju podršku beorgadskim kolegama, a osnovni zahtev je da državni organi reaguju i počnu da primenjuju zakonske odrebe koje zabranjuju rad liniskih taksija, "kockica" i "drugih vidova nelegalnog prevoza" kao što je ono što radi Udruženje građana Car:Go.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?