„Novosadski Zimzolend“ od petka na Trgu slobode

17:11:00 25.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija „Novosadski Zimzolend“ biće održana od 26. novembra do 29. decembra na Trgu slobode. „Novosadski Zimzolend“ će sutra, 26. novembra, u 18 časova otvoriti član Gradskog veća za zdravstvo dr Dragan Stajić, nakon čega slede nastupi hora „Zvončići“ i novosadskog benda „Superstvar“.

„Novosadski Zimzolend“ od petka na Trgu slobode


Tokom 34 dana trajanja manifestacije, posetioce očekuju najbolji domaći proizvodi, kuvano vino, različite vrste piva, hrana specifičnih ukusa, mnoštvo suvenira i božićnih ukrasa.

Svake večeri posetioci će moći da uživaju u nastupima horova na jedinstvenoj konstrukciji bine u obliku jelke, takozvanoj „Raspevanoj jelci“. Vikendi će biti rezervisani za dečje predstave i radionice, na kojima će mališani, uz novinare lista „Dnevnik“, učiti kako da postanu mali novinari, a Udruženje „Čepom do osmeha“ učiće ih da budu eko-heroji i čuvaju sve(t) oko sebe. U večernjim satima slede nastupi di-džejeva i novosadskih bendova.

Program manifestacije sadrži i humanitarni deo, pa će 4. decembra za najmlađe biti organizovana akcija crtanja po licu, a sav novac i slatkiši, koji u okviru toga budu prikupljeni, biće poklonjeni SOS „Dečjem selu“.

Prvi put ove godine, 11. decembra će biti održana i „Vintidž“ modna revija.

„Novosadski Zimzolend“ organizuje Udruženje građana „Srcem za sve“, u saradnji sa kompanijom „Ninamedia“ i uz podršku Grada Novog Sada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 996.7 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?