"Novosadsko BIG dečje leto" od 23. do 30. juna

11:06:00 19.06.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Deveto "Novosadsko BIG dečje leto" biće održano na brojnim lokacijama u Novom Sadu, od 23. juna do 30. avgusta, a obeležiće ga više od 250 programa za decu uzrasta od tri do 14 godina.

"Novosadsko BIG dečje leto" od 23. do 30. juna

Slogan ovogodišnje manifestacije je “Dunav je naše more”. Na otvaranju, publika će imati priliku da prisustvuje programu za decu i roditelje, koji će prirediti članovi dečjeg hora “Suncokreti”, plesnih studija “Stage” i “Vojvodina dens”, članice studija “Zumba Fusion” i kapueristi.

Nakon svečanog otvaranja, prisutni će moći i da se pridruže bazaru kreativnih radionica na kom će se predstaviti sve institucije i organizacije koje su pripremile letnje programe za decu.

Gotovo svi programi 9. Novosadskog BIG dečijeg leta su besplatni. Spisak radionica, satnica, način prijave učešća, cene dnevne participacije kao i informacije o uzrastu kojem je namenjen određeni program, dostupni su na sajtu decinadar.org, na zvaničnoj fejsbuk
stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centraali i na sajtu na kom se nalazi veb knjižica sa programom manifestacije.

"Novosadsko BIG Dečije leto" organizuje Dečiji kulturni centar Novi Sad, uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i tržnog centra "BIG".

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?