Novosadsko proleće od 19. do 21. marta

17:02:00 14.02.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Manifestacija „Novosadsko proleće“ koju organizacije Pokret gorana Novog Sada, ove godine biće održano od 19. do 21. marta, na prvom spratu JP SPC „Vojvodina“. „Novosadsko proleće“ se organizuje po jubilarni 30. put. Tokom tri dana manifestaciju poseti oko 50.000 zadovoljnih posetilaca, što znači da je kroz „Novosadsko proleće“ prošlo preko 500.000 posetioca, a tokom ovih 30 godina bilo je više od 1.500.000 posetilaca, poručuju organizatori.

Novosadsko proleće od 19. do 21. marta


„Novosadsko proleće“ je jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u zemlji i jedinstven je primer manifestacije gde se na jednom mestu može naći sve što je potrebno za hortikulturno uređenje, jer su prisutni izlagači iz cele zemlje.

Manifestacija obuhvata tri stalne prodajne izložbe sa preko 150 učesnika. To su izložba hortikulturnog sadnog materijala, cveća i rasadničke robe, zatim izložba pčelarstva, meda i zdravstveno bezbedne hrane i izložba starih i umetničkih zanata. Kroz „Novosadsko proleće“, Pokret gorana Novog Sada se trudi i zalaže da svim sugrađanima/kama i posetiocima našeg grada pruži priliku da urede svoje balkone, vrtove, bašte, dvorišta kao i da pronađu neki zdrav proizvod za ishranu, kako bi naš grad bio lepši, šareniji, da pozitivno utiče na zdravlje i raspoloženje građana/ki.

Prijave za izlagače su u toku i svi zainteresovani izlagači, sa svih izložbenih celina, se mogu prijaviti putem linka Prijavni formular. Dodatne informacije se mogu dobiti na 021/451-788 ili na mail adresu manifestacije@pokretgorana.org.rs.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Olivera

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Treba cvetne pijace cele godine ispred spensa
Ovako zvrji prazno a cvecare nemaju cvece
u. kontejnerima
..


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?