Novosadskoj biciklističkoj inicijativi potrebni volonteri

09:10:00 07.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI) traži 20 mladih od 16 do 30 godina koji bi učestvovali u projektu "Biciklom noću".

Novosadskoj biciklističkoj inicijativi potrebni volonterifoto: nsbi.org.rs

Oni će tokom programa učestvovati u izradi motivacionog postera za bicikliste, steći znanja o bezbednosti biciklista, ličnoj bezbednosti u saobraćaju i osnovna znanja o "policy" rešenjima. U saradnji sa aktivistima NSBI i pripadnicima saobraćajne policije na terenu će deliti svetla za bicikl i razgovarati sa biciklistima i biciklistkinjama.

Program počinje 11. oktobra i traje približno mesec dana, a aktivnosti na otvorenom zavise od vremenskih uslova. Izvodiće se uglavnom radnim danima u poslepodnevnim satima, otprilike od 16 do 18 sati.

Novosadskoj biciklističkoj inicijativi potrebni volonterifoto: nsbi.org.rs

"U okviru programa su predviđene dve zajedničke aktivnosti, edukativna i kreativna radionica. Terenske aktivnosti će biti obavljane u manjim grupama, do pet učesnika naizmenično. Posebno ohrabrujemo prijavu žena, osoba sa invaliditetom i predstavnika društveno marginalizovanih grupa", kažu u Novosadskoj biciklističkoj inicijativi. Oni još dodaju da će kraju programa učesnici će dobiti sertifikate o učešću.

Obrazac prijave možete skinuti na ovom linku, i popunjen ga poslati najkasnije 9. oktobra u podne na mejl office@nsbi.org.rs uz naznaku "Biciklom noću".

Projekat "Biciklom noću" sprovodi Novosadska biciklistička inicijativa, a podržavaju ga Uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada i kompanija Capriolo.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 999.0 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?