„NSpatrol“ pomaže GSP-u, kažnjava vozače koji parkiraju na stajalištima

19:11:00 02.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog nepropisnog zaustavljanja automobila na autobuskim stajalištima i žutim saobraćajnim trakama, služba „NSpatrol“ (novosadsko „Oko sokolovo“), pokreće prekršajne postupke protiv vozača.

„NSpatrol“ pomaže GSP-u, kažnjava vozače koji parkiraju na stajalištima


- Vozači JGSP „Novi Sad“ svakodnevno se u svom poslu suočavaju sa velikim problemom na autobuskim stajalištima i „žutim“ saobraćajnim trakama, gde građani nepropisno zaustavljaju i ostavljaju putničke automobile, kao i taksi vozila van zakonom dozvoljenog iskrcaja putnika. Onemogućavanjem ulaska autobusa na stajališta usporava se javni gradski prevoz i sav saobraćaj u gradu. Uz to, ugroženi su i putnici koji ne mogu nesmetano i bezbedno da uđu i izađu iz vozila, a produžava im se i vreme provedeno u javnom prevozu - navodi JGSP „Novi Sad“ u saopštenju.

Kako ističu, služba „NSpatrol“ im od maja meseca pomaže da se reši ovaj problem.

GSP apeluje na učesnike u saobraćaju da svojim savesnim ponašanjem pomognu da se omogući bezbedno saobraćanje i korišćenje usluga javnog prevoza u Novom Sadu i da se zaustavljaju i ostavljaju svoje automobile samo na propisanim mestima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1006.4 mb
Vetar: 3 m/s, WSW
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?