"O radio" u finalu borbe evropskih radio stanica

10:04:00 24.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Omladinski novosadski "O radio" Radio-televizije Vojvodine učestvovaće večeras u finalu međunarodnog takmičenja radio-stanica "Radio Battle".

Ovogodišnje finale održava se u Firenci, a protivnik "O radiju" biće slovenački radio "Val 202".

"O radio" u finalu borbe evropskih radio stanica

Finale iz Firence direktno će se prenositi na sajtu O radija, od 20 do 21 sat. Obe radio stanice će tokom tih sat vremena emitovati muziku iz svoje zemlje, a cilj je da publika širom Evrope sluša program i putem Tvitera glasa za onu stanicu koja im se više dopada.

Za glasanje se računa svaki tvit i retvit koji se objavi tokom radio bitke, dakle od 20 do 21 sat. Ko želi da podrži Srbiju, odnosno "O radio", treba u svojim tvitovima i retvitovima da ima haštag #radiobattleRS. Podrška "Valu 202" je #radiobattleSI.

Podrška "O radija" večeras će se okupiti u bluz pabu Kriva Marta, odakle će se slušati radio bitka, ali i biti postavljen video-bim na kome će se pojavljivati svi tvitovi i retvitovi sa haštagom #radiobattleRS.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?