O roditeljstvu danas u Dunavskom parku, prijave obavezne

08:09:00 05.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Savetodavno druženje sa stručnjacima „Dan za roditeljstvo“ biće održano danas, 5. septembra, kod Saletle u Dunavskom parku.

O roditeljstvu danas u Dunavskom parku, prijave obavezne


Reč je o projektu digitalnog savetovališta za roditelje „Bebiron“, koji uključuje besplatna predavanja i savetovanja za buduće roditelje i za sve članove porodice.

U periodu od 12 do 16 časova, prisutnima će svoja znanja i iskustva preneti iskusni stručnjaci u svojim oblastima: ginekolog, pedijatar i patronažna sestra, a tema su faze porođaja i celokupna priprema, dojenje, ishrana, nega, vežbanje tokom trudnoće, masaže beba i trudnica...

Nakon svakog predavanja, svi učesnici imaće priliku da u neposrednom razgovoru sa predavačima dobiju odgovore na pitanja.

Za sve prijavljene trudnice pripremljeni su vredni poklon paketi.

Zainteresovani svoje mesto u Bebironovoj školici mogu obezbediti putem mejla bebiron@savetovalistebebiron.com ili putem DM-a na Instagram nalogu SavetovališteBebiron.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?