Obeležen završetak ovogodišnjeg projekta "Učim+Znam=Vredim"

20:09:00 26.09.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Svečanošću i dodelom priznanja najboljim novosadskim đacima, u Kulturnom centru Novog Sada, obeležen je završetak ovogodišnjeg projekta „Učim+Znam=Vredim“. Novosađani su već navikli da na bilbordima vide lica najuspešnijih učenika, a ove godine, zbog epidemije Kovida 19, i otkazivanja školskih takmičenja, projekat je sproveden u nešto drugačijem svetlu. U svakom slučaju, organizatori navode – od promocije znanja i mladih se ne odustaje.

Obeležen završetak ovogodišnjeg projekta "Učim+Znam=Vredim"


Projekat, koji podrazumeva promociju najboljih učenika na bilbordima, realizovalo je Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji sa Udruženjem građana „Novi Sad“.

- Projekat živi uprkos svemu, jer zaista vredi da se priča i da se promocija najboljih đaka nastavi, jer društveni uzori su nam potrebni, ne jednom godišnje nego svaki dan - rekao je predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović.

Projekat „Učim + Znam = Vredim“ sprovodi se već pet godina i do sada je promovisano više od 700 učenika. Osim u Novom Sadu, lica najboljih đaka nalaze se na bilbordima i u šest okolnih opština.

Na svečanosti su uručene i nagrade mališanima, koji su tokom školskog raspusta, samoinicijativno prodavali limunadu, a sav prihod donirali NURDOR-u.


Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?