Obijene prostorije Tozine škole na Detelinari, pokradena oprema kluba koji koristi svlačionicu

11:01:00 10.01.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Nepoznati počinioci obili su deo prostorija Osnovne škole „Svetozar Marković Toza“ na Detelinari tokom praznika, ali je to otkriveno tek juče ujutru. Ništa od školske imovine ne nedostaje, ali je ukradena vredna sportska oprema kluba koji koristi svlačionicu ove škole.

Obijene prostorije Tozine škole na Detelinari, pokradena oprema kluba koji koristi svlačionicu


Kako piše 021.rs, policija je na poziv direktora škole obavila uviđaj, a konstatovano je da ništa od školske imovine nije ukradeno. Sama provala bila je u delu fiskulturne sale, u svlačionicama. Slučaj se vodi kao teška krađa u pokušaju, nezvanično saznaje 021.rs.

Sportski klub „Wild Dogs“ iz Novog Sada, koji se bavi američkim fudbalom i koristi svlačionicu ove škole, na svojoj Fejsbuk stranici je objavio da im je ukradena vredna oprema u vidu lopti, dresova, kopački i čunjeva.

- Mi smo može se reći prošli dobro jer kod nas nisu palili ništa, u susednoj svlačionici jesu. Počiniocima želimo da poručimo da su bruka i sramota za naš grad. Stvari koje ste ukrali nek su vam proste, ne želimo nikome zlo nikada, ali želimo da znate da ste nam ovim ozbiljno ugrozili trenažni proces. Lopte za američki fudbal je u Srbiji teško nabaviti i skupe su, a bez njih ne možemo da treniramo – navedeno je na njihovoj Fejsbuk stranici.

Međutim, kako 021.rs saznaje, klub krađu ove opreme nije prijavio policiji, niti postoji proces koji se tiče navodnog požara u prostorijama škole.

Dalja istraga je u toku.


Izvor: 021.rs, NoviSad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 6 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?