Objavljena konačna rang lista za zakup stanova u Veterniku

14:01:00 28.01.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Konačna rang lista građana koji imaju pravo na zakup stana u Veterniku, sa mogućnošću kupovine, objavljena je danas.

Objavljena konačna rang lista za zakup stanova u Veterniku


Listu je 23. januara usvojila Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica, a ona je danas objavljena na oglasnim tablama Odseka za izbegla, prognana i raseljena lica Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada i mesnih zajednica Grada Novog Sada, internet prezentaciji Grada Novog Sada www.novisad.rs i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.

Preliminarna rang lista je objavljena još krajem 2017. godine, ali su prijavljeni imali pravo žalbe.

Pomoć za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem 276 stambenih jedinica u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine, Komisija za izbor korisnika dodeljuje licima koja se nalaze na Konačnoj listi korisnika, rangiranih prema redu prvenstva na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova.

Stanovi za izbegle iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine grade se u Veterniku. Izgradnja 276 stanova je počela u avgustu prošle godine, a trebalo bi da budu gotovi do kraja ove godine. Novac za izgradnju je obezbeđen najvećim delom iz donatorskog fonda Regionalnog stambenog programa, u kojem je glavni donator Evropska unija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?