Obnovljeno dečje igralište

09:09:00 23.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Dečje igralište u Ulici Stefana Stefanovića, koje je bilo zapušteno i mračno, uređeno je na inicijativu građana.

Obnovljeno dečje igrališteIgralište pre obnove

Koordinatorka akcije Mia Kostić, odbornica u Skupštini grada, kaže da je primetila da su se mnogi iz MZ Žitni trg žalili na to igralište.

- Objasnili su mi da se deca tu ne igraju, a da se noću skupljaju narkomani. I zaista, kada smo čistili, našli smo veliki broj špriceva, igala, lepkova... Zato smo tu postavili reflektor koji noću sija, postigli smo ono što smo zamislili jer je igralište konačno funkcionalno i služi svrsi - rekla je odbornica Kostić.

U jednodnevnoj akciji učestvovalo je tridesetak ljudi, koji su krečili, prefarbali klackalice i ostale sprave, oslikali mural. Počupali su korov i travu i izbacili šut, a klupe, koje su bile potpuno zarasle, popravili. U pomoć je priskočilo i preduzeće „Lisje“, čiji radnici su opravili rukohvate, merdevine na toboganu i ostale sprave za decu.

Izvor: Dnevnik.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?