Obračun crnogorske mafije u centru Novog Sada

17:06:00 27.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Slobodan Slobo Kašćelan (53), kojeg crnogorska policija označava kao vođu kotorskog klana, ranjen je juče u napadu na automobil marke "Audi" u centru Novog Sada.

Obračun crnogorske mafije u centru Novog Sada

U Klinički centar Vojvodine primljen je sa teškim telesnim povredama, ali se oporavlja i nije životno ugrožen. Pored njega, sa lakšim povredama prošao je, kako se veruje, njegov telohranitelj, V.V. takođe iz Crne Gore.

Izvor "Blica" iz novosadske policije rekao je da postoji mogućnost da je u pitanju nastavak obračuna kriminalnih grupa iz Crne Gore. Pre nepuna dva meseca u Tivtu ranjen je Kotoranin Miloš Radonjić, za kojeg se veruje da je član klana koji Kašćelan predvodi, a nekoliko dana posle te pucnjave u Kotoru je pucano na Tamaru Zvicer, suprugu Radovana Zvicera, koji zajedno sa Kašćelanom slovi za vođu te kotorske grupe. Posle pucnjave u kojoj nije bilo povređenih, na licu mesta pojavio se i sam Kašćelan.

Ipak, ranjeni Slobodan Kašćelan se i sam oglasio u medijima, navodeći da nije vođa nikakvog klana. On je takođe rekao da to šteti njegovom ugledu i poslovnim odnosima koje ima.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?