Obuka za spasioce na vodi od 17. do 28. aprila

19:04:00 12.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Obuka za dvadesetak spasilaca na vodi biće organizovana od 17. do 28. aprila na zatvorenom bazenu Spensa. Organizuje je Udruženje spasilaca na vodi Vojvodine, a prijavljivanje je do 15. aprila.

Obuka za spasioce na vodi od 17. do 28. aprila

Za obuku mogu konkurisati i žene i muškarci, koji ne moraju biti profesionalni plivači ili vaterpolisti, ali je potrebno da budu zdravstveno sposobni, s minimalno završenom srednjom školom.

Osim što će imati kondicione treninge, polaznici će tokom deset dana obuke naučiti kako da rukuju spasilačkom opremom i kako da pruže prvu pomoć. Na kraju će imati završni test, a oni koji ga uspešno polože dobiće uverenje i licencu od Spasilačkog saveza Srbije, kao i potvrdu o položenom kursu prve pomoći.

Drugi krug obuke biće organizovan u junu, ali posao pre dobijaju oni koji je završe sada.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem imena, prezimena, godine rođenja i broja telefona na mejl strandspasiocns@yahoo.com. Ostale informacije mogu dobiti na broj 064 214 93 38.

Ilustracija: filtran / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?