Obustavljaju se restrikcije vode, ali havarije moguće zbog niskih temperatura

13:12:00 16.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Kompletni radovi na spajanju dovodnika preko novog Žeželjevog mosta završeni su sinoć, čime se sve restrikcije u vodosnabdevanju obustavljaju i sistem ulazi u proces normalizacije.

Obustavljaju se restrikcije vode, ali havarije moguće zbog niskih temperatura

U JKP "Vodovod i kanalizacija" kažu da je dovodnik prethodnih 19 godina išao preko montažno-demontažnog mosta, koji više nije u funkciji, te je, kako tvrde, sve bilo neophodno uraditi da bi se Novom Sadu i prigradskim naseljima u budućnosti obezbedilo redovno vodosnabdevanje.

"Svim sugrađanima se ovom prilikom zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju zbog kompleksnih i zahtevnih radova, koji su neprekidno trajali i doveli do restrikcija vode, kako bi se posao što pre završio", sakopšteno je iz tog preduzeća.

Oni napominju da su u narednom periodu moguće havarije na vodovodnoj mreži, iz razloga višednevnih niskih temeperatura, koje mogu da dovedu do pucanja cevi, ponovnog puštanja vode u sistem pod normalnim pritiskom, kao i stvaranja vazdušnih džepova na pojedinim delovima mreže.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" mole sugrađane, koji i dalje nemaju vodu, da to prijave Kontakt centru na mejl kontakt.centar@vikns.rs ili na broj telefona 0800/333 021, kažu svoju tačnu adresu i kontakt telefon kako bi nadležna ekipa izašla na teren.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?