Od 17. maja elektronska naplata ulaznica za Štrand

21:05:00 14.05.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Naplata dnevnih i prodaja sezonskih ulaznica za Štrand počinje u sredu, 17. maja, a novina je da će se naplata i kontrola karata od ove sezone obavljati elektronskim putem.

Od 17. maja elektronska naplata ulaznica za Štrandfoto: zelenilo.com

Za sezonske karte više neće biti potrebna fotografija, a ulaznice će biti izrađene odmah, za razliku od ranijih godina kada se čekalo do pet radnih dana. Prilikom ulaska na plažu vlasnici sezonskih karata moraće da se čekiraju na ulazu, a na izlazu raščekiraju, kako bi tog dana mogli ponovo da uđu na plažu. Dnevne ulaznice važiće za jedan ulazak, a prilikom izlaska sa Štranda prestaje njihovo važenje.

U "Gradskom zelenilu" kažu da će uvođenjem elektronske naplate smanjiti gužve na kapijama, a postići će se i ušteda u broju radnika, jer od sada više neće biti potrebno angažovanje osam radnika koji kontrolišu ulaznice na ulazima.

Dnevne ulaznice koštaju 50, sezonske 1350, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1150 dinara. U cenu su uračunati i troškovi izrade. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.

"Zakupce velikih kabina podsećamo da imaju pravo na četiri besplatne seonske ulaznice, a malih dve, s tim što se u oba slučaja naplaćuje smo cena izrade od 300 dinara. Zakupci bi prilikom kupovine sezonskih karata trebalo da ponesu jedan primerak ugovora i ličnu kartu", podsećaju iz "Gradskog zelenila".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?