Od 1. decembra zabranjen ulazak automobilima u krug KCV

08:11:00 28.11.2019, Komentara: 0

NOVI SAD - U Kliničkom centru Vojvodine je počela sveobuhvatna rekonstrukcija na zgradama Klinike za interne bolesti, Klinike za vaskularnu hirurgiju, Klinike za neurohirurgiju, kao i Klinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola.

Od 1. decembra zabranjen ulazak automobilima u krug KCV

Foto: KCV



Zbog pomenutih radova, od 1. decembra, stupa na snagu zabrana ulaska motornih vozila radnim danima u periodu od 7 do 15 časova.

Zabrana se ne odnosi na vozila hitne pomoći, druga službena vozila koja su u funkciji pružanja zdravstvene zaštite i motorna vozila kojima se prevoze nepokretni i teško pokretni pacijenti.

Iz Kliničkog centra Vojvodine, mole sve korisnike usluga za strpljenje i razumevanje do završetka radova.

Klinički centar Vojvodine je uz maksimalne napore iskoristio sve postojeće prostorne kapacitete, te su navedene klinike do završetka radova iseljene i premeštene u objekte drugih organizacionih jedinica KCV, a time je obezbeđeno kontinuirano, nesmetano odvijanje procesa rada i pružanje usluga našim korisnicima, navodi se u saopštenju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 9 m/s, SE
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?