Od danas obavezne maske i na novosadskim pijacama

11:07:00 04.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Na svim pijačnim prostorima kao i vašarištu Najlon, od subote, 4. jula, obavezno je nošenje maske za posetioce, prodavce i zaposlene u JKP „Tržnica“. Kako je saopšteno iz ovog preduzeća, ovakva odluka doneta je na osnovu naredbe Kriznog štaba Grada Novog Sada.

Od danas obavezne maske i na novosadskim pijacama


Kako navode, ograničava se broj posetilaca po površini pijace, te će ista, ako se ukaže potreba biti privremeno zatvorena dok se broj ne dovede u normalu.

- Apelujemo na sve korisnike naših usluga da sprovode sve propisane mere radi sprečavanja širenja infekcije COVID-19. U nadi da će se poštovati i neće se morati primenjivati represivne mere radi zdravlja svih nas, unapred se zahvaljujemo svim korisnicima naših usluga - kažu u „Tržnici“.

Podsetimo da je novosadska gradska vlast juče donela niz naredbi koje se tiču sprečavanja širenja koronavirusa. Jedna od njih je da su maske obavezne u zatvorenim prostorima, kao i na većini otvorenih javnih površina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?