Od kraja sedmice bez prekida grejanja

17:11:00 24.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Svi radovi na vrelovodnoj mreži, zbog kojih su mnogi delovi grada s vremena na vreme ostajali bez grejanja, trebalo bi da budu završeni do kraja sedmice. Tako bar obećavaju u "Novosadskoj toplani", i kažu da će nakon rekonstrukcija građanima biti omogućeno kvalitetnije grejanje.

Od kraja sedmice bez prekida grejanja

Radnici "Toplane" nadzemne instalacije trenutno spuštaju pod zemlju. U ovom preduzeću kažu da se radovi izvode da traju što kraće i da obuhvataju što manji broj objekata.

Ivana Stanimirović, portparolka ovog javnog preduzeća, kaže da je ove godine rekonstruisano ukupno 20 kilometara vrelovodne mreže.

"Ono što je planirano za sledeću godinu svakako će opet biti neke deonice vrelovoda gde budu zabeleženi najveći gubici, odnosno gde bude saniran najveći broj havarija", naglašava portparolka "Toplane".

Ona podseća i da se novi sistem naplate toplotne energije, po utrošku, primenjuje u energetski efikasnim objektima sa posebnom opremom, i ti korisnici imaju značajne uštede.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, SSW
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?