Od Nove godine skuplje karte za gradski prevoz u Novom Sadu

14:12:00 08.12.2017, Komentara: 2

Novi Sad - Cena gradskog prevoza u Novom Sadu poskupeće za 10 dinara od 1. januara 2018. godine, pa će karta umesto dosadašnjih 55, koštati 65 dinara, javlja 021.rs.

Od Nove godine skuplje karte za gradski prevoz u Novom Sadu

Mesečna markica za zaposlene koštaće 2.296 dinara, umesto 1.952, a markica za građane 2.523, umesto 2.145 dinara. Cene markica za penzionere, studente i učenike ostaju iste, niti će se menjati cene u prigradskim zonama.

Ovo poskupljenje najavljeno je još letos, a konačnu odluku donelo je Gradsko veće. Oni navode da je to neophodno jer Gradsko saobraćajno preduzeće zbog otežanih uslova poslovanja, smanjenja broja putnika i prihoda od prevoza, većih obaveza za otplatu dva lizinga za autobuse, obaveza prema dobavljačima za gorivo i drugih troškova, sa sadašnjim cenama ne može da podmiri sve obaveze.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Andrej

, *.mbb.telenor.rs

Smanjen je broj putnika zbog drastičnog smanjenja nivoa usluge u tom istom prevozu...na više načina. Podizanjem cene karata, a ne činjenjem ničega da se poboljša i kvalitet usluge, dobiće se kontra efekat.


MaraMarijana

SRAMOTA!!!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?