Od petka do nedelje drugačiji režim saobraćaja zbog Fruškogorskog maratona

19:04:00 25.04.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja biće privremeno izmenjen od petka, 26. aprila do nedelje, 28. aprila zbog održavanja Fruškogorskog maratona.

Od petka do nedelje drugačiji režim saobraćaja zbog Fruškogorskog maratona


Skraćenje trase linije 74

U subotu, 27. aprila privremeno će biti skraćena trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica.

Polasci iz Novog Sada saobraćaće do raskrsnice Fruškogorski put/Majdanska ulica (autobusko stajalište „Budžak“).

Polasci za Novi Sad obavljaju se po redu vožlje od navedene raskrsnice.

Bez saobraćaja i parkiranja na delu puta S. Kamenica-Popovica

Od petka, 26. aprila od 12 časova do nedelje, 28. aprila do 20 časova privremeno će biti zabranjeni saobraćaj i parkiranje motornih vozila u delu puta Sremska Kamenica - Popovica, od odvajanja Majdanske ulice do autobuske okretnice na Popovici.

Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na prioritetna vozila, vozila stanara, vozila učesnika maratona i službena vozila maratona.

U subotu, 27. aprila od 6.30 časova do 14 časova privremeno će biti zabranjeni saobraćaj i parkiranje motornih vozila na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, od raskrsnice ovog puta i obilaznice oko Sremske Kamenice do Majdanske ulice na Popovici, i privremena zabrana saobraćaja na putu za Popovicu, kod Mošine vile.

Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na vozila GSP-a, autobuse i kombi vozila učesnika maratona, vozila stanara, prioritetna vozila i službena vozila maratona.

Deonica S. Kamenica-Irig

Osim ovoga, režim saobraćaja će u subotu, 27. aprila od 8.45 do 11 časova biti izmenjen na deonici Sremska Kamenica - Irig (Krušedol), na prelazu Paragovo.

Tokom održavanja maratona doći će do povremenih obustava saobraćaja, zbog propuštanja učesnika maratona - uz asistenciju saobraćajne policije.


Iz Puteva Srbije mole učesnike u saobraćaju da voze pažljivo, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
26°
Vlažnost: 42%
Pritisak: 1002.8 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Pon 14° - 27° Pretežno sunčano
Uto 14° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?