Od petka rođene 42 bebe

14:01:00 25.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 42 bebe rođene su u novosadskom porodilištu od petka ujutru do jutros u sedam sati. Rođeno je 14 devojčica i 28 dečaka.

Od petka rođene 42 bebe

Devojčice su rodile Milica Damnjanović, Jelena Milutinović, Sanja Okuka i Jelena Blagojević iz Novog Sada, Biljana Černić iz Sremske Kamenice, Marija Vladisavljević iz Futoga, Daliborka Nikolić iz Petrovaradina, Dragica Stanimirov iz Nadalja, Jaroslava Ruman iz Bačke Palanke, Đurđinka Višekruna iz Čelareva, Pavlina Pudelka iz Bačkog Gradišta, Vanja Kuljić iz Gajdobre, Milka Popov iz Tovariševa i Stevanka Vidakov iz Banoštora.

Mame dečaka su Milica Todorović, Remzije Beriša, Snežana Lukač, Slađana Krstović, Nada Popović, Marija Hrickanić, Senka Glintić, Nataša Vulić, Ana Ilić i Sanja Stanković iz Novog Sada, Nikolina Anušić iz Kaća, Tanja Grujić iz Sremske Kamenice, Dušanka Rađenović iz Petrovaradina, Ljubica Kesić-Šćepanović iz Stepanovićeva, Mihaela Gavrilović iz Futoga, Jovana Stojšin iz Kovilja, Jana Rakočević iz Kule, Marijana Bojanić iz Žablja, Jelena Gajić iz Bačkog Jarka, Marijana Zubović iz Inđije, Katarina Tomić iz Vajske, Marija Petrović, Ilinka Papić, Mila Rujević i Natalija Bognar iz Bačke Palanke, Ivana Srdić iz Čelareva, Danijela Sretenović iz Vrbasa i Dunja Bojinović iz Mladenova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?