Od petka rođene 44 bebe

17:11:00 09.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 44 bebe rođene su u novosadskoj Betaniji, od petka, 6. novembra, do jutros. Među njima su 24 devojčice i 20 dečaka.

Od petka rođene 44 bebe

Blizance je rodila Ružica Sabo iz Novog Sada.

Mame devojčica su Nada Daradan, Jelena Perotić, Snežana Lečić, Milica Živkov, Drragana Ninković, Slavica Dimeski, Milana Ilić, Danijela Savić, Mateja Stanojević, Jelena Mišić, Svetlana Sremac, Violeta Beriša, Izabela Čabradi i Sanja Marković iz Novog Sada, Sonja Novaković iz Srbobrana, Danijela Mlađenović iz Žablja, Tatjana Kolarov iz Bačke Palanke, Marija Božić iz Petrovaradina, Irina Antipopov iz Sremske Kamenice, Danijela Vranješ iz Čuruga, Ana Uzelac iz Veternika, Jelena Jovanović iz Beočina i Milica Kalaba iz Bačkog Jarka.

Dečake su rodile Teodora Staničkov, Danijela Sadaner, Branislava Kolundžija, Dejana Barašin, Ksenija Stefanović, Milica Marjanović, Tatjana Kanazir iz Novog Sada, Ivana Jovanović iz Čortanovaca, Katarina Panzalović iz Slankamenskih Vinograda, Andrea Deak iz Temerina, Jovana Jelača iz Beočina, Marijana Šatara i Danijela Urešević iz Žablja, Slavica Vukićević iz Despotova, Tamara Sayidi-nia iz Čuruga, Nikolina Krajčinović iz Sremske Kamenice, Milka Knežević iz Temerina, Sabrina Stojkov iz Kikinde i Martina Vulin iz Zmajeva.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?