Od petka rođeno 55 beba

17:12:00 07.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Čak 55 beba rođeno je u novosadskoj Betaniji od petka ujutru do jutros u sedam sati. Rođeno je 29 devojčica i 26 dečaka.

Dečaka i devojčicu rodila je Novosađanka Višnja Seleš Jerković.

Od petka rođeno 55 beba

Devojčice su rodile Jelena Subotić, Sanja Čubrilo, Amenda Roganović, Tamara Živković, Jovana Balašević, Sanja Latinović, Dajana Obradović, Milana Vasiljević i Tihana Sudar iz Novog Sada, Milica Radaković iz Kaća, Olgica Nikolić iz Deronja, Sabo Ilona iz Pivnica, Ružica Mikić iz Beške, Elizabeta Dobroka iz Srbobrana, Snežana Vasić, Aleksandra Radaković i Nataša Krstić iz Futoga, Sandra Mernjik iz Pivnica, Jelena Nović iz Krčedina, Kristina Šefreze i Jelena Karać iz Bača, Snežana Bjelica, Ivana Mudri i Milena Danilovac iz Petrovaradina, Renata Miškov iz Bačke Palanke, Renata Vereš iz Temerina i Jovana Dokić i Marijana Popadić iz Veternika.

Mame dečaka su Ljiljana Stanić, Ivana Kragulj, Vanja Paroški, Gordana Tadič, Ivana Kostić, Sandra Jovanović, Svetlana Miljanović, Suzana Špan i Ljubica Dević iz Novog Sada, Eva Kiš iz Bečeja, Andreja Krasić iz Futoga, Aleksandra Atanacković iz Maradika, Olivera Radan iz Petrovaradina, Lidija Marjanović iz Budisave, Ivana Spasojev iz Ratkova, Radica Stojičić iz Čuruga, Vesna Zorić iz Inđije, Aleksandra Pešić iz Vilova, Svetlana Ćelić iz Rumenke, Sanela Sabo iz Miloševa, Ljubica Jurković iz Bača, Sonja Subić i Ružica Stojšin iz Kovilja, Čila Fodor-Miletin iz Hetina i Nevena Lazarević iz Beograda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?