Od ponedeljka konkurs za upis dece u vrtiće

17:03:00 31.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Konkurs za upis dece u vrtiće Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" počinje u ponedeljak, 3. aprila, i trajaće do 21. aprila ove godine.

Od ponedeljka konkurs za upis dece u vrtićefoto: predskolska.rs

Neophodnu dokumentaciju, koja se može preuzeti OVDE, roditelji treba da predaju u upravi predškolske ustanove, u Ulici Pavla Simića 9, u šalter sali radnim danima od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 14 sati.

U "Radosnom detinjstvu" mole roditelje da prilikom popunjavanja prijave posebnu pažnju obrate pri unosu vrtića za koji žele da konkurišu za upis deteta.

"Treba navesti vrtiće u kojima postoje slobodna mesta za to godište, odnosno tip boravka i jezik na kojem se realizuje vaspitno-obrazovni rad u toj grupi. Na prijavi će se rangirati samo oni vrtići za koje je raspisan konkurs. Roditelji čija su deca na listi čekanja za upis moraju takođe da podnesu prijave za upis i svu potrebnu dokumentaciju izuzev izvoda iz matične knjige rođenih", kažu u "Radosnom detinjstvu".

Celodnevni boravak odvija se od 6 do 17 sati, a poludnevni od 7:30 do 12:30, odnosno od 13 do 18 sati.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?