Od ponedeljka "Mamarijum" - prvi klub za novosadske mame

11:10:00 16.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - "Mamarijum", prvi novosadski klub za mame biće otvoren u ponedeljak, 19. oktobra u 18 sati u Ulici Miše Dimitrijevića 87.

"Mamarijum" će biti pokrenut da se olakšaju teškoće i nedoumice sa kojima se žena suočava od trenutka kad se odluči za majčinstvo, tokom trudnoće, kao i neposredno posle porođaja, pa nadalje.

Od ponedeljka "Mamarijum" - prvi klub za novosadske mame

Tamara Josić Šolar, jedna od organizatorki "Mamarijuma", kaže da je prostor projektovan da ima veliku prostoriju u kojoj će se održavati radionice, predavanja, vežbe za mame, a biće tu i tri manje prostorije, koje su prostor za druženje, osmišljene kao prijatne sobe, gde mama koja je na porodiljskom odsustvu, i nema nekog da joj pomogne sa detetom, može da dovede bebu, druži se, čita, razmenjuje iskustva, ili se informiše o nekom problemu koji joj je trenutno aktuelan.

Od ponedeljka "Mamarijum" - prvi klub za novosadske mame

"Obezbeđen je prostor za povijanje beba, mesta gde deca mogu bezbedno da se igraju, da se beba podoji ili nahrani, bez organizacionih problema koji mogu da se dese kad je u gradu, ili u šetnji", rekla je Tamara za 021.

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?