Od ponedeljka onlajn priprema za prijemni ispit iz hemije i zaštite životne sredine na PMF-u

16:06:00 10.06.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Na Prirodno matematičkom fakultetu, tokom sledeće nedelje, biće organizobane pripreme za prijemni ispit iz hemije i zaštite životne sredine.

Od ponedeljka onlajn priprema za prijemni ispit iz hemije i zaštite životne sredine na PMF-u


U cilju što bolje pripreme budućih studenata za veoma značajan korak u njihovim životima i uspešno polaganje predstojećih prijemnih ispita, Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine organizuje ubrzane onlajn kurseve za pripremu prijemnog ispita iz hemije, odnosno zaštite životne sredine.

Kursevi će biti održavani svakog dana od 12. do 16. juna, od 10 časova.

Nakon održanih priprema svi polaznici će moći 17. juna da rešavaju probni test za polaganje probnog prijemnog ispita i steknu realan utisak kako zaista izgleda polaganje prijemnog ispita za upis na fakultet. Tog dana će biti organizovana i otvorena vrata Departmana kako bi se budući student upoznali i družili sa svojim budućim nastavnicima kao i samim Departmanom gde će provoditi svoje studijske dane.

Linkove za prijavu, kao i detaljnije informacije, budući studenti mogu pronaći na sajtu www.dh.uns.ac.rs ili društvenim mrežama Departmana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?