Od ponedeljka rođeno 37 beba

20:02:00 10.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 37 beba rođeno je u novosadskom porodilištu od ponedeljka ujutru u sedam sati do jutros u isto vreme. Rođeno je 19 devojčica i 17 dečaka.

Prvo su se u ponedeljak porodile Jelena Baričak iz Inđije i Aleksandra Doroslovački-Strajnić iz Bečeja, koje su rodile po dve devojčice.

Od ponedeljka rođeno 37 beba

Mame ostalih devojčica su Kefsera Velija, Aleksandra Mladenović, Jovana Nikolić, Rebeka Vukosavljević, Radmila Neuročni, Slađana Milojković, Jovana Adamović, Jovana Vlahović, Jovana Milunović, Milica Debeljački i Karolina Vujadinović-Jovičić iz Novog Sada, Ninoslava Perić iz Gospođinaca i Gordana Marinković iz Bačke Palanke, Tijana Bojanić iz Bačkog Dobrog Polja i Snežana Vukadinović iz Sremske Mitrovice.

Dečake su rodile Ljubica Bašić-Ćorović, Dragana Mićić, Angelina Petrić, Jadranka Dimitrijević, Miroslava Debeljački-Jovičić, Vidosava Bjekić i Kristina Beočanin iz Novog Sada, Renata Reštaš i Klara Mesaroš iz Zrenjanina, Marina Ćupurdija iz Sremske Kamenice, Jana Častvan-Hlpka iz Gložana, Nada Pilipović iz Bačke Palanke, Suzana Veselinović iz Novog Slankamena, Marija Martinović iz Vilova, Smilja Gaćeša iz Beočina, Sandra Šojala iz Karađorđeva, Nikol Bošoš iz Bečeja i Natalija Stamenković iz Inđije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 81%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?