Od ponedeljka u Betaniji rođene 34 bebe

13:02:00 24.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 34 bebe rođene su u novosadskom porodlilištu od ponedeljka ujutru u sedam sati do jutros u isto vreme. Rođeno je 14 devojčica i 20 dečaka.

Od ponedeljka u Betaniji rođene 34 bebe

Devojčice su rodile Branka Petričević-Radin, Svetlana Matulin-Nikolić, Dragana Pajić, Bojana Kecman, Šukrane Demaći i Nada Vujkov iz Novog Sada, Lana Egerc iz Apatina, Slađana Runjaić iz Inđije, Milijanka Zeković iz Sremske Kamenice, Neda Đurić iz Futoga, Stanislava Četojević iz Neština, Snežana Mrkalj iz Ugrinovaca, Tanja Lačok iz Bačkog Petrovca i Nina Trivunović iz Đurđeva.

Mame dečaka su Kristina Macanović, Dragana Vinkić, Željka Medurić, Gordana Nedović, Aleksandra Vidović, Smilja Jočić, Ana Katić, Elvira Murati, Nikolina Popadić i Dragana Voganjac iz Novog Sada, Marijana Beljin, Violeta Dugalić-Maleš i Dragana Bjelić iz Futoga, Nevena Kovačević iz Bačkog Jarka, Bojana Đorđević iz Kisača, Ivana Prošić iz Mladenova, Nataša Inđić iz Čelareva, Ivana Dembicki iz Bačke Palanke, Sandra Rađenović iz Veternika i Krtinić Danijela iz Kačareva.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 3 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?