Od ponedeljka zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina, autobusi menjaju trase

09:09:00 09.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, biće izmenjen od ponedeljka, 11. septembra i trajaće do 11. novembra. Zbog obnove mosta biće zabranjen saobraćaj u zoni radova, a autobusi GSP-a će saobraćati izmenjenim trasama.

Od ponedeljka zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina, autobusi menjaju trase


Kako je saopšteno iz Gradske uprave, saobraćaj će se iz pravca Novog Sada preusmeravati na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima.

Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog.

Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije.

Izmena trase autobusa GSP-a

Linije 3 i 9

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Preradovićeve i Račkog saobraćaju desno u ulicu Račkog do raskrsnice sa ulicom Vuka Isakoviča, zatim skreću levo u ulicu Vuka Isakoviča, zatim desno u Preradovićevu ulicu i saobraćaju do okretnice linija 3 i 9.

Smer iz Petrovaradina: Od okretnice nastavljaju pravo u Krajišku ulicu do raskrsnice sa Ulicom Tome Maretića, desno Krajiškom ulicom do raskrsnice sa Bukovačkim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, zatim desno u ulicu Račkog, pravo do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog gde skreću levo u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.

Linije 60, 61, 62, 63

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog saobraćaju desno u ulicu Račkog do raskrsnice sa ulicom Vuka Isakoviča, zatim skreću levo u ulicu Vuka Isakoviča, zatim desno u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.

Smer prema Novom Sadu: U Preradovićevoj ulici kod okretnice linija 3 i 9 skreću levo pre okretnice i saobraćaju kroz Krajišku ulicu do raskrsnice sa ulicom Tome Maretića, skreću desno ulicom Krajiškom do raskrsnice sa Bukovačkim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, zatim desno u ulicu Račkog i saobraćaju do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog gde skreću levo u ulicu Preradovićevu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni radova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1014.2 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?