Od ponedeljka zabranjen saobraćaj i novi režim kretanja autobusa kod Železničke stanice

15:07:00 07.07.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Rekonstrukcija vrelovoda dovešće do privremene zabrane saobraćaja na raskrsnici Bulevara oslobođenja sa Bulevarom Jaše Tomića. Osim zabrane saobraćaja u zoni raskrsnice, dolazi i do izmena trasa linija GSP.

Od ponedeljka zabranjen saobraćaj i novi režim kretanja autobusa kod Železničke stanice

Sve izmene biće na snazi od 11. do 21. jula.

Od ponedeljka zabranjen saobraćaj i novi režim kretanja autobusa kod Železničke stanice

Izmene u trasama kretanja autobusa su sledeće:

Linije 10, 15,17, TE-TO

Iz centra: od raskrsnice Bulevar oslobođenja i Bulevar kralja Petra I autobusi skreću desno na Bulevar kralja Petra I, pa zatim levo u Kisačku ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi se redovno stajalište Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja (stajalište linija 3 i 8).

Prema centru: od raskrsnice ulica Kisačke i Bulevara Jaše Tomića autobusi nastavljaju pravo Kisačkom ulicom, zatim skreću desno na Bulevar kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću levo na svoju postojeću trasu, osim linije 17 koja Kisačkom ulicom nastavlja svojom redovnom trasom do centra. Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Kisačka-Bulevar Jaše Tomića (stajalište linija 1 i 11 b).

Linije 60, 61, 62, 63, 77, 78, 79, 80, 81, 84, 86

Smer od Železničke stanice: nakon izlaska sa Međumesne autobuske stanice, autobusi skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Rumenačku ulicu, zatim skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta.

Smer ka Železničkoj stanici: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Kralja Petra I, autobusi skreću desno na Bulevar kralja Petra I zatim levo u Kisačku ulicu, do Bulevara Jaše Tomića gde skreću levo na Bulevar Jaše Tomića i saobraćaju do MAS-a. Na izmenjenom delu trase koristi se redovno stajalište Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja (stajalište linija 3 i 8).

Linije 3a, 4, 5 N, 19, 52, 53, 54, 55, 56, 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76

Smer od Železničke stanice: nakon izlaska sa železničke stanice, autobusi saobraćaju desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke ulice zatim skreću levo u Rumenačku ulicu i saobraćaju do Bulevara kralja Petra I, gde skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja, zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i dalje saobraćaju redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta.

Smer ka Železničkoj stanici: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Rumenačke ulice, zatim skreću desno u Rumenačku ulicu i saobraćaju do Bulevara Jaše Tomića, zatim skreću desno i nastavljaju do Železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).

Linija 14

Iz centra: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I, pa zatim desno u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, gde nastavlja pravo Rumenačkom ulicom svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).

Sa Sajlova: Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića nastavlja se pravo Rumenačkom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, zatim autobus skreće levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja, gde skreće desno na Bulevar oslobođenja i nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se koristi stajalište u Rumenačkoj ulici kod ABC-a.

Linija 7A

Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomica autobusi nastavljaju pravo Rumenačkom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, zatim skreću levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja, gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se koristi stajalište u Rumenačkoj ulici kod ABC-a.

Linija 7B

Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I, pa zatim desno u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, gde nastavlja pravo svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevaru kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).

Linija 51A

Nakon izlaska sa železničke stanice, autobus skreće desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke ulice, zatim skreće levo u Rumenačku ulicu i saobraća do Bulevara kralja Petra I gde skreće levo na Bulevar kralja Petra I i saobraća do Bulevara oslobođenja, zatim skreće desno na Bulevar oslobođenja i saobraća svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta.

Linija 51B

Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće se levo na Bulevar kralja Petra I i saobraća do Rumenačke ulice, a zatim autobus skreće desno u Rumenačku ulicu i saobraća do Bulevara Jaše Tomića. Potom skreće desno do železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koristi privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 81%
Pritisak: 996.0 mb
Vetar: 8 m/s, NNW
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?