Od septembra novi red vožnje, ukida se noćna linija Klisa - centar - Petrovaradin

17:08:00 30.08.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Jesenji red vožnje autobusa GSP "Novi Sad" stupa na snagu 1. septembra.

Od septembra novi red vožnje, ukida se noćna linija Klisa - centar - Petrovaradin

U GSP-u kažu da će polazaka biti više i da su urađene njihove vremenske korekcije u odnosu na prethodne mesece. Krenuće autobusi, koji su obeleženi kao "đački", a koji su privremeno bili ukinuti zbog raspusta. Novi red vožnje biće postavljen na stajališne stubove, a može da se vidi na sajtu preduzeća gspns.rs, ili da se kupi na prodajnim mestima preduzeća.

Ujedno, od tog datuma biće ukinuta noćna linija broj 19, koja je saobraćala na relaciji Klisa-Centar- Petrovaradin. U GSP-u tvrde da je ukidaju zbog "nedovoljne iskorištenosti kapaciteta, s obzirom na izuzetno malo interesovanje korisnika usluga za polaske na liniji 19".

Rešenjem gradske Uprave za saobraćaj i puteve, a nakon završetka rekonstrukcije saobraćajne konstrukcije u Ulici Stevana Pešića u Kovilju, od 1. septembra izmešta se trasa linije broj 24 Novi Sad-Kovilj. Kroz Kovilj autobusi će saobraćati ulicama Laze Kostića, Stevana Pešića i Jovana Pavlice, te redovnom trasom do okretnice (oba smera).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?