Od sledeće sedmice zahtevi za pokazne karte

13:08:00 12.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Građani zahteve za izradu novih đačkih i studentskih pokaznih karata mogu predati od četvrtka, 20. avgusta, na svim kioscima u gradu, gde se redovno prodaju mesečne markice, saopšteno je iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Da bi izdradili pokaznu kartu đaci i studenti treba da dostave formular za izradu overen u školi ili na fakultetu, kao dokaz da su redovni đaci, odnosno studenti. Đaci treba da pokažu ličnu kartu, đačku ili zdravstvenu legitimaciju na uvid radi identifikacije, a studenti ličnu kartu i overen indeks fakulteta ili više škole, kao i fotokopiju lične karte. I jedni i drugi treba da dostave po jednu fotografiju dimenzija 25x30mm.

Od sledeće sedmice zahtevi za pokazne karte

Pri predaji zahteva korisnik je dužan da plati cenu izrade legitimacije, u iznosu od 750 dinara. Zatim od blagajnika dobija identifikacioni broj na osnovu kojeg nakon dva dana, na istom mestu gde je predao zahtev, preuzima gotovu pokaznu kartu.

Od ponedeljka 17. avgusta na šalteru br. 12 na međumesnoj autobuskoj stanici počinje primanje zahteva za izrada godišnjih karata za decu iz porodica sa troje i više dece i godišnjih školskih karata.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 46%
Pritisak: 995.0 mb
Vetar: 2 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?