Od sutra nova šalter sala za predaju zahteva za izdavanje ličnih dokumenata

17:06:00 30.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Nova šalter sala za podnošenje zahteva za lična dokumenata i druge usluge u Novom Sadu počinje sa radom sutra, u četvrtak, 1. jula, na adresi Sremska 1.

Od sutra nova šalter sala za predaju zahteva za izdavanje ličnih dokumenata


- U nastojanju da, usled povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, izađe u susret njihovim potrebama i omogući im još efikasnije pružanje ovih usluga, Policijska uprava otvoriće dodatne šaltere, u saradnji sa Gradom Novim Sadom koji je obezbedio prostor i opremu za novu šalter salu – navedeno je u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

Šalter sala u Sremskoj ulici radiće svih sedam dana u nedelji i to: radnim danima od 7,00 do 21 sat, subotom od 8,00 do 21 sat i nedeljom od 8,00 do 15 časova.

U ovoj šalter sali građanima će biti pružene usluge prijave ili odjave prebivališta, registracije vozila, izdavanja vozačkih dozvola, kao i zaprimanja zahteva za lične karte i putne isprave.

Zakazivanje termina za izradu ličnih karata i pasoša u ovoj šalter sali građani će moći da urade isključivo preko portala Euprava (euprava.gov.rs).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?