Od sutra novi režim saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I

19:09:00 07.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad – U okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka, sutra počinju radovi koji obuhvataju izmenu režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I, u delu od raskrsnice sa Ulicom Kraljevića Marka do Ulice Zmaj Ognjena Vuka broj 19 (DZ „Jovan Jovanović Zmaj“).

Od sutra novi režim saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I


U ovoj fazi izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I (uključujući i rakrsnicu), od dela Ulice Kraljevića Marka do Zmaj Ognjena Vuka broj 19, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu saobraćajnu traku, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Tokom izvođenja radova Ulica Kraljevića Marka postaje slepa iz smera Ulice Žitni trg prema Bulevaru kralja Petra I.

- Ranije započeti radovi (iz prethodne faze) na delu Bulevara kralja Petra I od Bulevara oslobođenja do Ulice Kraljevića Marka se nastavljaju, a postojećoj (još uvek važećoj) izmeni režima saobraćaja dodaje se ova nova, s tim što se istovremeno sa nastavkom radova završavaju radovi na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice Braće Jovandić, te se ova raskrsnica otvara za saobraćaj – navode iz JKP „Novosadska toplana“ i dodaju da je planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 20. oktobar.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?