Od sutra podela i prodaja karata između Vojvodine i Dinama

10:07:00 26.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Prodaja i podela karata za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Dinama iz Minska, koji će biti odigran u četvrtak od 20 sati, počinje sutra, 27. jula.

Od sutra podela i prodaja karata između Vojvodine i Dinamafoto: fkvojvodina.rs

Ulaz na istočnu i severnu tribinu biće besplatan, ali uz prethodno preuzetu ulaznicu, dok karta za zapadnu tribinu košta 500 dinara.

Na glavnoj blagajni stadiona, sutra od 13 do 20 sati, moći će da se nabave ulaznice za zapad i istok. Dan kasnije, od 13 sati do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad.

U četvrtak će na blagajni na istočnoj tribini, od 14 sati do početka meča, moći da se preuzmu ulaznice za istok. U prostorijama navijačke grupe "Firma" na severnoj tribini, od 17 sati do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Jedna osoba može da kupi ili preuzme najviše tri ulaznice, koje će se prodavati ili deliti po principu "jedna ulaznica – jedna stolica". To znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?