Od sutra predaja zahteva za studentske i đačke pokazne karte

18:08:00 19.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Zahteve za izradu novih đačkih i studentskih pokaznih karata, đaci i studenti mogu predati od sutra, 20. avgusta, podsetili su danas u JGSP „Novi Sad“.

Oni to mogu uraditi na redovnim prodajnim mestima u gradu, a to su kiosci na platou ispred Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici i kod Futoške pijace.

Od sutra predaja zahteva za studentske i đačke pokazne karte

U saopštenju se navodi i da je u septembru i oktobru ove godine studentima odobrena kupovina mesečnih markica na osnovu prošlogodišnje pokazne karte, uz obavezno prikazivanje indeksa blagajniku prodaje markica u kiosku.

"Ovo odobrenje ne odnosi se na studente koji su ove godine upisali fakultet ili višu školu, pošto oni moraju imati overen formular zahteva za izdavanje nove pokazne karte i ispoštovati redovnu proceduru oko izrade. Studentima prve godine, kojima se indeksi nalaze na fakultetima, odobrava se izrada pokazne karte bez uvida u indeks, a na osnovu overenog zahteva za izdavanje pretplatne karte od strane škole ili fakulteta", precizirano je u saopštenju JGSP "Novi Sad".

Počev od 1. novembra ove godine za kupovinu markica svi studenti moraju da imaju nove pokazne karte za sezonu 2015/2016. godinu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?