Od sutra radovi u Dunavskoj ulici i u Veterniku, u Ulici Svetih Arhangela

19:03:00 07.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad – U okviru radova na redovnom održavanju putne infrastrukture sutra počinju radovi u Dunavskoj ulici i u Veterniku, u Ulici Svetih Arhangela.

Od sutra radovi u Dunavskoj ulici i u Veterniku, u Ulici Svetih Arhangela

Foto: Grad Novi Sad



Radovi na popravci kolovoza u Dunavskoj ulici, koji počinju sutra, uzrokovaće potpunu obustavu saobraćaja na deonici od Ulice Žarka Vasiljevića do Keja, a trebalo bi da traju do nedelje.

Sutra će se radovi izvoditi i u Ulici Svetih Arhangela u Veterniku.

Prema planiranoj dinamici, u ponedeljak će početi radovi na popravci kolovoza u Ulici Ilije Vučetića u Novom Sadu.

Usled izvođenja investicionih radova zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, kao i deo Ulice Kraljevića Marka, od stambenog kompleksa „Kraljev park“ do Bulevara kralja Petra I.

Radovi se izvode i na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na deonici od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića - Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe, a završetak se, u zavisnosti od vremenskih uslova, očekuje do ponedeljka.

U Veterniku su novi asfaltni kolovoz dobile ulice Zoje Mirosavljević, Kosova i Jelene Kon.

U Futogu je urađena Ulica Nade Dimić, a u Rakovačkoj ulici, koja je prethodno bila planirana, radovi se neće izvoditi zbog nerešenog problema sa odvodnjavanjem. Popravka kolovoza obavlja se i u Ratarskoj ulici, kao i na raskrsnici ulica Dušana Košutića i Branka Radičevića.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, kao i da koriste alternativne pravce.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?