Od sutra rekreativna vožnja biciklom na Stražilovu

20:08:00 22.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatne rekreativne vožnje biciklima na Stražilovu za mlade od 15 do 30 godina biće realizovane svake nedelje u 11 časova od sutra, 23. avgusta do 15. novembra.

Od sutra rekreativna vožnja biciklom na Stražilovu


Za sve su obezbeđene mere zaštite od koronavirusa, a iz istog razloga voziće se u grupama od pet do sedam učesnika.

Prijava za učešće je obavezna, a to je moguće učiniti pozivom na broj 063/52-86-85.

Staze za vožnju dugačke su od tri do sedam kilometara i prilagođene rekreativcima svih uzrasta. Za one koji bi želeli da učestvuju, a nemaju odgovarajuću opremu, obezbeđno je iznajmljivanje bicikla, za šta je potrebna prijava najkasnije dva dana pre vožnje. Vožnje se organizuju uz pratnju profesionalnih biciklista – osvajača državnih prvenstava u planinskom biciklizmu i omladinskih radnika.

Ideja organizacije vožnji je ponuda sadržaja za mlade i mogućnost kvalitetno provedenog slobodnog vremena, fizičkog angažovanja mladih u odnosu na onlajn rad i okruženje, kao i jačanje imuniteta.

Rekreativne vožnje biciklima za mlade, u organizaciji Centra za omladinski rad i Biciklističkog kluba „Stražilovo”, sprovode se u okviru projekta „Zdravlje mladih ispred profita” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta na osnovu Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade i programa „Mladi su zakon”.



Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?