Od sutra u ponoć elektronsko zakazivanje testiranja u Higijenskom

16:07:00 22.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Institut za javno zdravlje Vojvodine sutra u ponoć aktiviraće sistem za elektronsko zakazivanje testiranja u toj zdravstvenoj ustanovi. U Institutu navode da telefonski broj, preko kog su putnici do sada zakazivali testiranja, više neće biti aktivan.

Od sutra u ponoć elektronsko zakazivanje testiranja u Higijenskom


Podsećaju da se zakazivanje obavlja za naredni dan, te da će biti moguće dok se ne popuni maksimalan broj termina za taj dan. Nije precizirano koliki je maksimalan broj za jedan dan, ali je ranije rečeno da se radi o 100 osoba.

Stranica preko koje će putnici moći da zakažu testiranje biće aktivirana u četvrtak u ponoć, a građani će prilikom zakazivanja morati da ostave ime, prezime i broj pasoša.

- Jedna osoba može da zakaže testiranje za najviše četiri osobe. Uzorkovanje se radi od sedam do 10 sati u trijažnoj prostoriji u zadnjem dvorištu Instituta za javno zdravlje Vojvodine, ulaz iz Ulice Ruđera Boškovića - navodi Institut.

Građani koji dolaze na testiranje trebalo bi da ponesu uplatnicu za testiranje koje košta 6.000 dinara, potom pasoš i dokaz o putovanju, poput potvrde o rezervaciji hotela ili vaučer turističke agencije, ili pozivno pismo privatnog ili pravnog lica u inostranstvu, putno osiguranje, prevoznu kartu ili druge dokaze o putovanju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?