Od sutra više autobusa na nekoliko gradskih linija

17:03:00 31.03.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Autobusi JGSP „Novi Sad“ na nekoliko gradskih linija će od sutra, 1. aprila saobraćati po novom redu vožnje sa više polazaka.

Od sutra više autobusa na nekoliko gradskih linija


- Kako bi se odgovorilo na prevozne zahteve građana i održao željeni nivo komfora i kvalitet usluge prevoza, u odnosu na aktuelni red vožnje na većini gradskih linija biće više polazaka radnim danima, subotom i nedeljom. Smanjenjem intervala polazaka, povećan obim prevoza od navedenog datuma biće na linijama 1, 3, 5, 7A, 7B, 8, 9, 11A i 11 B – saopšteno je iz GSP-a.

Navode i da je uz NSmart aplikaciju, koja u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište, korištenje javnog prevoza olakšano i postavljenim modernim panelima na 20 stajališta u gradu. Naime, displeji od ovog meseca prikazuju i informaciju o realnom vremenu dolaska autobusa na linijama čije trase prolaze stajalištem.

Kako navode, na ekranima tih stajališta se može videti i spisak linija koje prolaze stajalištem, garažni broj vozila, izvod iz aktuelnog reda vožnje, QR kodovi koji vode prema veb sajtu GSP-a i NSmart portalu, te mapa mreža linija na kojima su isctrane trase i stajališta za liniju koju putnik odabere.


Novo autobusko stajalište na liniji 69

Na liniji 69 Novi Sad - Sremska Kamenica (Čardak) od 1. aprila u funkciji će biti novo autobusko stajalište u Ulici Majora Tepića (smer sa Čardaka, ispod „Instituta“).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?