Od utorka autobusi GSP-a saobraćaju po novom redu vožnje

12:02:00 27.02.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Od utorka, 1. marta, autobusi JGSP „Novi Sad“ saobraćaće po novom redu vožnje, po kom polasci u prigradskom i međumesnom saobraćaju ostaju nepromenjeni u odnosu na zimski red vožnje, dok su polasci u gradskom saobraćaju izmenjeni, uz ujednačene intervale koji su prilagođeni potrebama putnika u narednom periodu.

Od utorka autobusi GSP-a saobraćaju po novom redu vožnje


Kako navode u JGSP „Novi Sad“, o izmenama u redu vožnje građani se mogu informisati na sajtu www.gspns.rs , kao i preko nove aplikacije za mobilne telefone Nsmart, koja im može značajno pomoći u korišćenju javnog prevoza.

- Aplikacija u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište. Putnici mogu sami da pretraže stajališta, ili da izaberu jedno od ponuđenih najbližih stajališta pomoću uključene lokacije na mobilnom telefonu. Nakon što se odabere potrebno stajalište, aplikacija pokazuje vremena dolaska autobusa na linijama koje tuda prolaze kažu u JGSP „Novi Sad“ i podsećaju da je aplikacija jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom.

Osim uz Nsmart aplikaciju, dolasci autobusa u realnom vremenu moći će da se vide i na gradskim stajalištima koja imaju ugrađene displejeve, ističu u ovom preduzeću.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?