Od utorka se menja režim saobraćaja na dve lokacije u Novom Sadu

19:05:00 02.05.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Nakon praznika, Novosadska toplana počinje rekonstrukciju vrelovoda i vrelovodnih priključaka na dve lokacije u Novom Sadu, zbog čega će doći do izmene režima saobraćaja.

Od utorka se menja režim saobraćaja na dve lokacije u Novom Sadu


Kako je saopšteno, od utorka, 7. maja radovi će se izvoditi na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja. Zbog ovih radova, biće zabranjen saobraćaj na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković.

Rok za završetak posla je 28. jun.

Takođe, režim saobraćaja će od 7. maja biti izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova.

Saobraćaj će biti zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjuje se saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebelova iz pravca Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta postaju "slepe".

Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 68%
Pritisak: 1000.4 mb
Vetar: 12 m/s, SSE
Pet 14° - 24° Mogući pljuskovi
Sub 12° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?