Odobrena prodaja novosadskog Instituta za zaštitu na radu

20:04:00 08.04.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Komisija za zaštitu konkurencije (KZK) odobrila je da „J.S. Hamilton Poland“ iz Gdinje postane vlasnik Instituta za zaštitu na radu, zaštitu od požara, zaštitu životne sredine, projektovanje i inženjering iz Novog Sada, navodi se u rešenju objavljenom na službenoj internet stranici.

Odobrena prodaja novosadskog Instituta za zaštitu na radu

Foto: Institut za zaštitu na radu



Firma iz Poljske ima mrežu akreditovanih laboratorija gde nudi mikrobiološke i hemijske analize za proizvođače hrane, kozmetike, lekova, hemikalija i drugih industrija, a pod indirektnom je kontrolom „Seaside Investments Limiteda“.

Institut za zaštitu na radu je laboratorija sa međunarodnim referencama koja vrši tehničku ispitivanja u oblastima zaštite i bezbednosti na radu, kao i zaštita životne sredine i od požara, bezbednosti saobraćaja i sertifikaciju i kontrolu proizvoda.

Udele u Institutu koji preko predstavništava u Šapcu, Kragujevcu i Nišu posluje na celoj teritoriji Srbije imaju Željko i Sanja Tomić, i Milena i Milorad Beronja koji ih i prodaju kupcu iz Poljske.


Izvor: Tanjug, RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
21°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 995.2 mb
Vetar: 3 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?