Održan protest protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu

21:11:00 15.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Protesti protiv režima Aleksandra Vučića, u organizaciji Saveza za Srbiju, biće održan danas na Pozorišnom trgu.

Održan protest protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu

foto: twitter @RadojevGoran


Na protestu su govorili poslanik u Narodnoj skupštini i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, predsednik "Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti" Savo Manojlović i jedan od osnivača "Pokreta za bezbednu Srbiju" Vladimir Savić.

Sva trojica su govorili o potrebi da javnost podrži uzbunjivača Aleksandra Obradovića iz fabrike Krušik, koji je u kućnom pritvoru nakon što je izneo podatke o umešanosti Branka Stefanovića, oca ministra policije Nebojše Stefanovića u trgovinu oružja.

Podsetili su i na druge afere koje se dešavaju u Srbiji, kao i u Novom Sadu i istovremeno uputili poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore na kojim će biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica.

Ponovljeno je i da SZS neće učestvovati na izborima u martu i pozvani su građani i druge stranke i pokreti da se pridruže bojkotu.

Održan protest protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu

foto: twitter @RadojevGoran


Nakon obraćanja na Trgu krenuli su u protestnu šetnju od Pozorišnog trga do Gradske kuće, Skupštine grada, Banovine i Skupštine Vojvodine i po staklenim vratima izlepili nalepnice sa porukama "uzbuni se", "bojkot", "leči se", "1 od 5 miliona"...

Novi protest je zakazan za naredni petak, 22. novembar u 18 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.0 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?