Održano takmičenje "Između dve vatre"

21:03:00 24.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Turnir "Između dve vatre Novi Sad" održan je danas na platou ispred Spensa. U takmičenju je učestvovalo oko 1000 dečaka i devojčica iz 22 novosadske osnovne škole.

Održano takmičenje "Između dve vatre"

Ceremoniji otvaranja takmičenja prisustvovao je višestruki svetski šampion u kik-boksu Nenad Pagonis, koji je sa decom podeljenom u dve ekipe, odigrao prvu simboličnu utakmicu.

Organizatori su naveli da prva sportska manifestacija “Između dve vatre Novi Sad” ima sjajan odziv osnovnih škola, kao i to da je takmičenje humanitarnog karaktera, jer svi građani mogu da donesu plastične čepove i predaju ih Udruženju građana "Čepom do osmeha".

Održano takmičenje "Između dve vatre"

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvijetićanin, rekao je da je važno da deca što više slobodnog vremena provode u igri i da kroz druženje stiču nova prijateljstva.

- Ovo odlično organizovano takmičenje im pruža priliku, ne samo da se druže, već i da mnogo toga nauče kroz sportske discipline i takmičenje. Mi stariji smo se nekada mnogo više družili u prirodi, jer nismo imali kompjutere, niti smo sedeli mnogo ispred televizora, ali zato sada imamo najlepše uspomene na detinjstvo. Tim primerom treba da se vode i današnje generacije - smatra Cvijetićanin.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?