Opasan metal večeras u CK13

12:05:00 23.05.2015, Komentara: 0

Kolac, War Engine, Krvolok i Nekropolis sviraće večeras od 21 sat, u Omladinskom centru CK13, u sklopu Underground Awakening Fest-a.

Opasan metal večeras u CK13

Kolac će u gradu svirati prvi put posle nastupa na Egzitu prošle godine. Ovog puta predstaviće novi album „Zauvek Crni“. U CK13 kažu da od njih treba očekivati oštar blek metal zvuk, sirovu energiju i beskompromisni nastup, a i sami su na svom Fejsbuk profilu najavili da će večeras Novi Sad “da gori”.


War Engine su mlade nade treš metal metal scene. Ipak, za njih kažu da spremaju opasan nastup “koji lomi kosti svima koji im se nađu na putu”.

Osim njih, Krvolok će doneti prljavu snagu blek metala, u opasnoj kombinaciji sa žestokim pank stavom. Organizatori kažu da "publika treba da se spremi za surovi napad, jer nemaju milosti za nežne duše".

Na sceni u ovom omladinskom centru zasviraće i Nekropolis, koji već više od 10 godina svojom kombinacijom brutalnosti, tehničke kompleksnosti i odličnog scenskog nastupa, osvaja publiku širom zemlje.

Cena karte je 200 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.1 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?